365 nieuwe dagen, 365 nieuwe kansen

2022 staat voor een nieuw hoofdstuk binnen het verhaal van Electro 80. Een hoofdstuk waarin de groei van jouw onderneming verzekerd is dankzij ons gemotiveerd team.

We willen onze partners bedanken voor een warm 2021, een jaar waarin we meer verbonden waren dan ooit tevoren. We bouwen hierop verder in 2022 onder onze belofte ‘your power solution’. Laat ons in 2022 samen de kracht zijn om verandering te brengen in jouw bedrijf én dat van ons.

We willen blijven groeien, voor jou en voor onszelf. Zonder jou zou Electro 80 in 2021 nooit zo gedreven en gemotiveerd zijn. Bedankt hiervoor!

Met veel positieve energie zullen we ons elke dag blijven inzetten om het kloppend hart van jouw onderneming nog sneller te laten slaan. 

Electro 80

Zaakvoerders die hun klanten persoonlijk bedanken. Dit gebeurt best in een warme sfeer à in een zetel met een glaasje cava en de kerstboom achter hen.
Het is een warme boodschap naar hun klanten toe, deze hoeft niet super strak en zakelijk over te komen, maar eerder familiaal.

De Kerstboom kan betrokken worden in de video booschap à Een kerstboom weerspiegelt eigenlijk mooi het gegeven van Electro 80.
Dankzij de verschillende klanten van hun die de kerstballen weerspiegelen en de positieve lichtpuntjes van werknemers zorgen ervoor dat de kerstboom compleet is.
Zonder de klanten en werknemers zou Electro80 maar een kale en saaie kerstboom zijn en weinig betekenis hebben.
Ze willen dus hun klanten en ook hun werknemers uitvoerig bedanken voor hun rol in het bedrijf.

Ze kunnen zeggen wat voor hun unieke momenten waren in 2021. Om Vervolgens deze positieve energie in lijn te leggen met 2022.
Ze kunnen bijvoorbeeld een klein voorproefje geven van de aanpassingen/”nieuwe start” die te wachten staan in 2022.

Er kan ook kort verteld worden waarom ze zo gedreven blijven om hun job zo resultaatgericht mogelijk uit te voeren. (uiteraard door de leuke ervaringen met klanten enzovoort 😉 )

Persoonlijk cadeautje

Ondanks dat 2021 een moeilijk jaar was, voelen we ons meer verbonden met onze klanten. En dan hebben we het niet enkel over de toename van de verbinding in de online wereld, maar in ons geval zeker ook in de offline wereld.
Dit jaar hebben we ongelofelijk veel warmte mogen ontvangen van jullie en de relaties die we hebben opgebouwd. Om jullie hiervoor persoonlijk te bedanken in de vorm van een geschenkje, hebben we enkele gegevens van jou nodig die je onderaan kan achterlaten.

Laat je gegevens achter voor 14 januari 2022 en start het nieuwe jaar met een warm geschenk!

NL - Persoonlijk cadeautje
Adres
Adres