Duurzaam ondernemen binnen Electro 80

Bij Electro 80 willen we een inzetten op hoe we stap voor stap onze planeet een beetje beter kunnen te maken. Duurzaamheid? Dat vinden we belangrijk en we zijn trots op de stappen die we zetten. Groot en klein, richting een duurzame toekomst met zowel onze klanten, partners, medewerkers als binnen Electro 80

De kracht van duurzame relaties

Duurzaamheid begint met de manier waarop we relaties opbouwen. We geloven dat sterke, langdurige relaties met onze partners en klanten de basis vormen voor gezamenlijke groei en succes. Deze relaties stellen ons in staat om samen te werken aan innovatieve oplossingen die niet alleen zakelijke waarde hebben, maar ook een positieve impact op de maatschappij en het milieu.

duurzaam ondernemen

Partnerschap met Voka Vlaams-Brabant

Onze toewijding aan duurzaam ondernemen wordt versterkt door onze samenwerking met Voka Vlaams-Brabant. Dit partnerschap markeert het begin van een ambitieus traject om onze bedrijfsvoering verder te verduurzamen.

Samen met Voka verkennen we nieuwe wegen om onze impact op het milieu te verminderen, onze sociale verantwoordelijkheid te nemen en economische groei te stimuleren op een manier die duurzaam en ethisch verantwoord is.

We zijn enthousiast over de kansen die deze samenwerking biedt om van elkaar te leren en gezamenlijk te werken aan een duurzamere toekomst.

Onze groene missie: minder Afval

Onze inzet voor het milieu wordt verder benadrukt door de recente implementatie van ons nieuw duurzaam afvalbeleid. We hebben ons afvalbeleid herzien om de nadruk te leggen op het verminderen van verspilling, het bevorderen van recycling en het hergebruiken van materialen waar mogelijk. Dit beleid is slechts één van de vele stappen die we nemen naar een milieuvriendelijkere bedrijfsvoering om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Duurzaamheid is meer dan een trend; het is belangrijk voor onze planeet en toekomstige generaties. Bij Electro 80 streven we hiernaar door duurzame praktijken te omarmen. Laten we samenwerken aan een groenere, rechtvaardigere en duurzamere wereld.

De Electro 80 aanpak

Bij Electro 80 geloven we in de kracht van technische excellentie en heldere communicatie. Ons team is toegewijd aan het leveren van de best mogelijke oplossingen voor jouw energiebehoeften.
Of je nu een middenspanningscabine nodig hebt voor je bedrijf of een ander elektrisch project hebt, we staan voor je klaar.

Kies voor betrouwbaarheid, kies voor kwaliteit, kies voor Electro 80.
Samen creëren we de ideale energievoorziening voor jouw bedrijf of gebouw.