Renovatie van middenspanningsinstallaties

De hoogspanningscabine van vóór 1987 updaten naar de huidige wetgeving? De middenspanningsinstallatie een upgrade geven of renoveren? Het zijn uitdagingen die wij met plezier aangaan!

Alles start bij een risicoanalyse die we matchen met jouw wensen én die van de netbeheerder. Daarna stellen we je de meest (kosten)efficiënte aanpak voor. Indien mogelijk pakken we de kritieke punten van de middenspanninginstallatie aan, maar soms is het nodig om de volledige cabine te vervangen.

Wij streven ernaar om de werken zo onopmerkelijk mogelijk te voeren. Een elektrogeengroep voorzien tijdens de transformatie? Of langskomen buiten de werkuren? De impact van ons werk mag alleen achteraf voelbaar zijn!

Renovaties & remodelling bij Electro 80
De win-win van renovatie

JOUW VOORDEEL

De win-win van renovatie

 • Professionele uitvoering van de werken

  Als blijkt dat de hoogspanningscabine niet meer comform is, kun je op ons rekenen voor de vakkundige renovatie. In 3 à 5 dagen is de nieuwe cabine gebruiksklaar.

 • Je bent in orde voor de wet én de verzekering

  De wetgeving schrijft voor dat verouderde middenspanningscabines vervangen moeten worden. Dankzij de renovatie ben je helemaal up-to-date.

 • Geen hinder tijdens de werken

  Dankzij een elektrogeengroep ondervindt je bedrijf geen hinder. De elektrogeengroep garandeert immers de continuïteit van de stroomtoevoer.

 • Service 24/7 bereikbaar
  We staan voor je klaar! Nog een vraag na de renovatie? Of een aanpassing? Je kunt steeds op ons rekenen.

Onze services 

 • Renovatie

  Tijdens een renovatie wordt de hoog- of middenspanningscabine volledig vernieuwd conform de hedendaagse eisen.

 • Aanpassing

  In samenspraak met de netbeheerder is het mogelijk om bepaalde aanpassingen te doen aan de huidige installatie.

 • Upgrade

  Meer activiteit? Dan is het mogelijk om de hoog- of middenspanningscabine te verzwaren.

 • Vervanging

  Wanneer de installatie niet meer voldoet aan de huidige normen, vervangen we de volledige hoog- of middenspanningscabine.

 • Herstelling
  Bij eventuele defecten zijn we steeds bereikbaar voor de herstelling. Dat kan via de wachtdienst voor dringende zaken of op afspraak.

We bespreken graag samen de mogelijkheden voor de renovatie van je middenspanningsinstallatie.

Hierbij houden we altijd rekening met jouw wensen, de geldende eisen en de voorziene ruimte. Bovendien staan wij in nauw contact met de netbeheerder om alles vlot en correct te laten verlopen.