Traditionele waarden, innovatieve uitvoering

De markt evolueert. Wij ook. Onze technische mogelijkheden breiden uit, maar de knowhow van ons team zit diep geworteld. Die sterke combinatie zorgt ervoor dat we keer op keer unieke oplossingen kunnen ontwikkelen. Omdat we vinden dat we beter kunnen, omdat nieuwe uitdagingen ons scherp houden, omdat we geen opgevers zijn. Electro 80 is de nummer één referentie voor oplossingen voor duurzame hoogspanning door ons team van hoogopgeleide professionals. Onze missie is het ondersteunen van uw bedrijf met krachtige oplossingen.
Waarden van Electro 80

Onze missie

Sterk in oplossingen: Your power solution

Onze elektrische installaties ondersteunen al jaar en dag de werking van bedrijven. Met onze persoonlijke service en ons professioneel maatwerk maken we het verschil en zorgen we voor tevreden klanten. Gisteren, vandaag en morgen!

Onze visie

Nummer 1 in hoogspanningsinstallaties

Als familiebedrijf denken we in hoogspanningsoplossingen om ondernemingen elk dag te helpen groeien. We willen de referentie in België zijn voor hoogwaardige installaties als het kloppend hart van elk bedrijf. Dankzij ons deskundig en gemotiveerd team streven we ernaar die belofte elke dag meer dan waar te maken.

Onze waarden

Tevreden klanten zijn voor ons prioriteit nummer één. Daarom hechten we bij elke samenwerking veel belang aan deze kernwaarden.

Resultaatgericht

voluit voor de beste oplossing.

Eerlijk

altijd integer en oprecht.

Samenwerken

als team én met netbeheerders en klanten.

Klantvriendelijk

duurzame relaties dankzij sterke service.

Gedreven

24/7 paraat met véél goesting.

Communicatief

open, vlot en duidelijk.

Creatief

de juiste oplossing op het juiste moment. 

Certificaten & Opleidingen

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk expert in wat ze doen. Elk teamlid heeft een BA4- of BA5-attest voor vakbekwaamheid. We weten als geen ander hoe we veilig moeten omgaan met elektrische installaties. Het onderhoud van een middenspanningsinstallatie of een aanpassing aan een laagspanningsbord, we doen het veilig, doordacht en secuur! Door regelmatige opfrissingscursussen blijft onze kennis steeds up-to-date.

Ons team volgde gecertificeerde opleidingen bij Sibelga, de netbeheerder voor elektriciteit en gas in Brussel. Daarnaast is Electro 80 een erkend bordenbouwer van meetgroepen voor diezelfde netbeheerder én behaalden we een VCA-certificaat (Veiligheid Certificaat Aannemers) met 1 ster.

Certificaten & Opleidingen

Samenwerken met ons gedreven team?