Traditionele waarden, innovatieve uitvoering

De markt evolueert. Wij ook. Onze technische mogelijkheden breiden uit, maar de knowhow van ons team zit diep geworteld. Die sterke combinatie zorgt ervoor dat we keer op keer unieke oplossingen kunnen ontwikkelen. Omdat we vinden dat we beter kunnen, omdat nieuwe uitdagingen ons scherp houden, omdat we geen opgevers zijn. Electro 80 is de nummer één referentie voor oplossingen voor duurzame hoogspanning door ons team van hoogopgeleide professionals. Onze missie is het ondersteunen van uw bedrijf met krachtige oplossingen.

Sterke kernwaarden

Onze missie

Onze visie

Sterk in oplossingen: Your power solution

Onze elektrische installaties ondersteunen al jaar en dag de werking van bedrijven. Met onze persoonlijke service en ons professioneel maatwerk maken we het verschil en zorgen we voor tevreden klanten. Gisteren, vandaag en morgen!

Onze visie

Nummer 1 in hoogspanningsinstallaties

Als familiebedrijf denken we in hoogspanningsoplossingen om ondernemingen elk dag te helpen groeien. We willen de referentie in België zijn voor hoogwaardige installaties als het kloppend hart van elk bedrijf. Dankzij ons deskundig en gemotiveerd team streven we ernaar die belofte elke dag meer dan waar te maken.

Onze waarden

Resultaatgericht

voluit voor de beste oplossing.

Eerlijk

altijd integer en oprecht.

Samenwerken

als team én met netbeheerders en klanten.

Communicatief

open, vlot en duidelijk.

Klantvriendelijk

voluit voor de beste oplossing.

Gedreven

altijd integer en oprecht.

Creatief

als team én met netbeheerders en klanten.

Certificaten & Opleidingen

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk expert in wat ze doen. Elk teamlid heeft een BA4- of BA5-attest voor vakbekwaamheid. We weten als geen ander hoe we veilig moeten omgaan met elektrische installaties. Het onderhoud van een middenspanningsinstallatie of een aanpassing aan een laagspanningsbord, we doen het veilig, doordacht en secuur! Door regelmatige opfrissingscursussen blijft onze kennis steeds up-to-date.

Ons team volgde gecertificeerde opleidingen bij Sibelga, de netbeheerder voor elektriciteit en gas in Brussel. Daarnaast is Electro 80 een erkend bordenbouwer van meetgroepen voor diezelfde netbeheerder én behaalden we een VCA-certificaat (Veiligheid Certificaat Aannemers) met 1 ster.

Certificaten & Opleidingen

Samenwerken met ons gedreven team?