Je midden- of hoogspanningscabine onderhouden

Je bent wettelijk verplicht om je middenspanningscabine als een goede huisvader te onderhouden én deze 3-maandelijks te controleren. Toch zou die wettelijke verplichting niet de enige reden mogen zijn om de installatie regelmatig na te kijken.

De middenspanningscabine is immers het kloppend hart van je bedrijf. De gevolgen van een onverwachte panne zijn dan ook niet te overzien. Processen, materialen, het welzijn van medewerkers, … alles hangt af van een goedwerkende middenspanningscabine.

Laat daarom niets aan het toeval over en laat je installatie regelmatig onderhouden. Wij doen het graag én goed! 

Service bij Electro 80
Service bij Electro 80

JOUW VOORDEEL

Je middenspanningscabine onderhouden

 • Je bent wettelijk in orde

  Wist je dat je verplicht bent om een midden- of hoogspanningscabine als een goede huisvader te onderhouden en de installatie jaarlijks te laten keuren?

 • Je vermijdt onderbrekingen en dure kosten

  Een goed onderhouden cabine gaat langer mee. Bovendien beperk je daardoor de hoge kosten van een onverwachte onderbreking.

 • Je bepaalt zelf wat we aanpakken
  Samen prikken we het beste moment, tijdens de werkuren of erbuiten. De werking van de midden- of hoogspanningscabine moet immers even onderbroken worden.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Een onderhoudsbeurt in detail?

 • Op elk moment

  Overdag, ’s avonds of tijdens het weekend? Wij plannen het onderhoud op een moment dat jou het beste uitkomt.

 • We reinigen de middenspanningscabine én testen alle onderdelen

  We maken de cabine stofvrij, testen alle toestellen en zien de volledig werking van de midden- of hoogspanningscabine na.

 • Een elektrogeengroep neemt de stroomvoorziening over (optioneel)

  Mag je bedrijf nooit zonder stroom vallen? Dan kan een elektrogeengroep tijdelijk de hoogspanningscabine overnemen om de continuïteit te garanderen.

 • Je krijgt een gedetailleerd rapport

  In een digitaal rapport vatten we de onderhoudsbeurt samen. Je krijgt een duidelijk overzicht van wat er allemaal in orde is en van de eventuele werkpunten.

 • Optionele jaarlijkse keuring en uitgebreid onderhoudscontract
  Wij kunnen je ook bijstaan bij de verplichte keuring. Dankzij ons vakkundig onderhoud kunnen we immers helpen voor blanco keuring. Het onderhoudscontract is hierbij een handige stok achter de deur.
Service bij Electro 80

In een onderhoudscontract staat ontzorging centraal

Wij contacteren je wanneer het tijd is om de hoog- of middenspanningscabine te onderhouden. Zo plannen we vlot een afspraak in en ben jij zeker dat jouw installatie te allen tijde in orde is.

[recent_post_slider design="design-2" dots="false" category="46" show_author="true" show_date="false" ]

Kan je hoogspanningscabine een onderhoudsbeurt gebruiken?
Maak nu je afspraak en wij komen snel bij je langs!

Wij zorgen dat alles vlot en vlekkeloos verloopt en bezorgen achteraf een gedetailleerd rapport. Of maak het jezelf gemakkelijk met een onderhoudscontract waarbij we je volledig ontzorgen.