OVER ONS

Electro 80, de referentie voor elektriciteitsinstallaties

Al meer dan 40 jaar staat ons familiebedrijf synoniem voor duurzame en kwalitatieve elektriciteitsinstallaties. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing voor jouw situatie. We vertrekken vanuit je vraag en eindigen bij maatwerk dat helemaal past bij het gebouw of bedrijf. Alhoewel, eindigen? Na elke realisatie blijven we je aanspreekpunt voor periodiek onderhoud en dringende interventies!

Onze waarden

Electro 80 staat voor sterke kernwaarden die doorstralen naar elk project. Jouw business energie geven … daar gaan we voluit voor!

Meet the team

Broers Kurt en Bjorn worden omringd door meer dan 40 experts. Als team geven we elke dag het beste van onszelf! Bekijk onderstaande video voor meer uitleg over onze aanpak.

OVER ONS

Wie is Electro 80?

Vader Raymond startte in ’80 het bedrijf op, na hun schoolperiode gingen ook zonen Bjorn en Kurt hier aan de slag. Kurt stak de handen uit de mouwen op de werven, Bjorn focuste op het magazijn. Na verloop van tijd belandden ze allebei achter een bureau en stonden ze hun vader bij in het dagelijks reilen en zeilen.

Toen Raymond met pensioen ging, werden ze een sterk duo. De broers beschouwen het hele team als een echte familie die elkaar steunt en voor elkaar klaarstaat. Ze laten mensen starten bij Electro 80 met de ambitie om hen tot het pensioen aan boord te houden. Samenwerken met het team en met klanten is dan ook het liefste wat Bjorn en Kurt doen!

Van waar komt Electro 80?

Soms hoef je niet ver te zoeken om een krachtige naam neer te zetten. Electro 80 verwijst naar het oprichtingsjaar 1980, electro naar de activiteiten. En hoewel je misschien denkt dat de c een k hoort te zijn, houden wij graag vast aan de retrospelling. Welkom bij Electro 80!

Industrieën waarin Electro 80 actief is

Lorem ipsum

Over Electro 80

Benieuwd of we jouw verwachtingen kunnen inlossen? Wij denken alvast van wel!