Blogs

Welkom op onze Blogpagina! Hier bij Electro 80 delen we graag onze kennis, inzichten en nieuws uit de wereld van elektriciteit en energievoorziening. Veel leesplezier! 

Onderhoudscontract bij Electro 80
duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen binnen Electro 80

We willen inzetten op hoe we stap voor stap onze planeet een beetje beter kunnen te maken. Duurzaamheid? Dat vinden we belangrijk en we zijn trots op de stappen die we zetten. Groot en klein, richting een duurzame toekomst.

Lees meer
heftruck

Nieuwe op maat gemaakte heftruck

We kondigen graag de levering van onze nieuwste, op maat gemaakt voor Electro 80, heftruck aan. Ontworpen in nauwe samenwerking met B-Close. Een gamechanger in hoe we bouwprojecten benaderen en uitvoeren.

Lees meer

Energie-efficiëntie in middenspanningscabines

Energie-efficiëntie is een kernwaarde geworden, zowel voor bedrijven als voor het milieu. Een belangrijk aspect van dit streven naar efficiëntie is het optimaliseren van de energiedistributie, en dat is waar middenspanningscabines in beeld komen.

Lees meer

De wetgeving rond middenspanningscabines

In de wereld van elektriciteit en energievoorziening speelt wetgeving een belangrijke rol, vooral als het gaat om middenspanningscabines. Deze wetgeving lijkt ingewikkeld en daarom willen we dit begrijpelijk maken in deze blog.

Lees meer
Middenspanningscabine

Verschil tussen hoogspanning en middenspanning

Elektrotechniek kan een verwarrend vakgebied zijn voor mensen die niet bekend zijn met de terminologie. Eén van de meest voorkomende verwarringen ontstaat vaak tussen hoogspanning en middenspanning. Beide termen worden gebruikt in de energie-industrie om het spanningsniveau van elektriciteit aan te duiden, maar ze hebben elk hun eigen betekenis en toepassingen.

Lees meer

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?