Nieuwe op maat gemaakte heftruck – In samenwerking met B-Close

Met trots kondigen we de levering aan van onze nieuwste, op maat gemaakt voor Electro 80, heftruck aan. Ontworpen in nauwe samenwerking met B-Close. Deze heftruck is niet zomaar een toevoeging aan onze uitrusting; het is een gamechanger in hoe we projecten benaderen en uitvoeren.

Op maat gemaakt voor elke uitdaging

Onze nieuwe heftruck is speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van onze werklocaties. De heftruck is verlaagd voor gebruik in ondergrondse parkeergarages, waardoor we ons werkterrein kunnen uitbreiden naar plaatsen die voorheen moeilijk bereikbaar waren. Daarnaast is het ontwerp geoptimaliseerd voor transport en hijsen met onze kraanwagens, wat een naadloze integratie in onze bestaande logistieke processen garandeert.

heftruck

Veiligheid en efficiëntie voorop

Bij Electro 80 is veiligheid een topprioriteit. Deze nieuwe heftruck verhoogt niet alleen onze efficiëntie op de werf, maar verbetert ook de veiligheid tijdens het hanteren en verplaatsen van zware materialen zoals transformatoren en schakelapparatuur. Met een hefcapaciteit tot 3,5 ton, kan deze machine de meest uitdagende taken met gemak aan.

Samen sterker

Deze heftruck is meer dan een machine; het is een symbolische weergave van onze inzet voor innovatie, kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid. Samen met B-Close hebben we een oplossing gecreëerd die ons helpt om onze projecten veiliger en efficiënter uit te voeren.

De Electro 80 aanpak

Bij Electro 80 geloven we in de kracht van technische excellentie en heldere communicatie. Ons team is toegewijd aan het leveren van de best mogelijke oplossingen voor jouw energiebehoeften.
Of je nu een middenspanningscabine nodig hebt voor je bedrijf of een ander elektrisch project hebt, we staan voor je klaar.

Kies voor betrouwbaarheid, kies voor kwaliteit, kies voor Electro 80.
Samen creëren we de ideale energievoorziening voor jouw bedrijf of gebouw.