klantencase

De match met Electro 80 zit hem vooral in de waarden

Klantencase BMW Tanghe 

Bij BMW Tanghe, een gevestigde waarde en familiebedrijf met 62 jaar ervaring, staan waarden en klanttevredenheid centraal. BMW Tanghe bedient voornamelijk fleetklanten en is in handen van de tweede generatie. Ze zijn enorm trots op de persoonlijke service die ze bieden, zelfs binnen een fleetomgeving. Met een team van 40 toegewijde medewerkers, gespecialiseerd in BMW-voertuigen en carrosseriewerk, streven ze ernaar elke klant bij naam te kennen.

De weg naar Electro 80

De naam Electro 80 was BMW Tanghe niet vreemd, aangezien beide bedrijven zich in dezelfde gemeente bevinden en ze de waarde van familiebedrijven hoog in het vaandel dragen. Het feit dat Electro 80 het product leverde dat BMW Tanghe op dat moment nodig had, was doorslaggevend. Bij het zoeken naar partners is het voor hen van enorm belang om samen te werken met bedrijven die dezelfde waarden delen en die lokale spelers zijn voor een vlotte naservice.

De samenwerking met Electro 80 begon twee jaar geleden toen BMW Tanghe een hoogspanningscabine liet plaatsen om hun laadinfrastructuur te faciliteren. Deze infrastructuur omvat 1 grote DC-lader (snellader) en 10 gewone AC-laadpalen. Het gebruik van een hoogspanningscabine was essentieel vanwege het hoge vermogensverbruik; een middenspanningscabine zou niet voldoende zijn geweest.

klantencase

Waarom Electro 80?

Het vertrouwen in de relatie met Electro 80 was vanaf het begin aanwezig. Dirk en Els kende Björn en Kurt persoonlijk, wat bijdroeg aan het vertrouwen. Electro 80 deed een realistisch en duidelijk voorstel, met een focus op wat wel en niet mogelijk was.

Hoewel er een vergelijking was met een ander bedrijf, koos BMW Tanghe uiteindelijk voor Electro 80, omdat ze zich het meest aansloten bij hun normen en waarden.

Service en onderhoud

Als er problemen of vragen zijn, neemt BMW Tanghe contact op met Electro 80. Dit verloopt altijd vlot want Electro 80 is snel en goed bereikbaar. De service en opvolging worden als perfect ervaren.

Drie woorden voor Electro 80 te beschrijven:

  1. Familiebedrijf
  2. Nationaal vertegenwoordigd
  3. Zeer tevreden over service en opvolging

Drie woorden om Electro 80 te beschrijven

  1. Familiebedrijf
  2. Nationaal vertegenwoordigd
  3. Zeer tevreden over service en opvolging

Electro 80 is een echt familiebedrijf. Hun nationale aanwezigheid is opvallend en draagt bij aan ons vertrouwen in hen. Wat hen echt onderscheidt, is hun toewijding aan het bieden van persoonlijke en vooral uitstekende service.

Tot slot

Alles verliep vlot en we hebben een goede relatie met Electro 80. Ze hebben ons uitstekend ondersteund en daarom geven we Electro 80 een perfecte score van 10/10.