klantencase VDS Drinks

Electro 80, dé perfecte partner voor VDS Drinks

Bij VDS Drinks draait alles om drank, en dan bedoelen we ook echt álles wat met drank te maken heeft. We zijn voornamelijk leveranciers voor horecaklanten en bedrijven (B2B). Dit is ons core business, en we zijn er trots op dat we al sinds 1967 actief zijn. Als familiebedrijf, geleid door meerdere generaties, weten we hoe belangrijk het is om onze waarden hoog te houden en klanttevredenheid te garanderen. Bij ons draait het niet alleen om transacties, maar om relaties.

In 2021 hebben we een grote stap voorwaarts gezet door te investeren in een nieuw pand. Hier hebben we een prachtige belevingswinkel gecreëerd, gevuld met alles wat je maar kan bedenken op het gebied van drank en bijbehorende accessoires. Denk aan dranken die je niet in een reguliere groothandel vindt, zoals biologische vruchtensappen, exclusieve wijnen en champagnes, en zeldzame whiskyflessen. Dit nieuwe hoofdstuk vertegenwoordigt de derde generatie van ons bedrijf, geleid door mijn echtgenote en mijzelf.

VDS Drinks klantencase

De weg naar Electro 80

Toen we begonnen met de bouw van ons nieuwe pand, kwamen we voor een uitdaging te staan. Fluvius kon niet het vereiste elektrische vermogen leveren dat we nodig hadden. Dit is waar Electro 80 in beeld kwam. Ze hebben het volledige pakket voor ons uitgetekend en een middenspanningscabine geplaatst.

Ons industriële gebouw had geen toegang tot 400 volt elektriciteit, en dat is waarom we bij Electro 80 aanklopten. We zijn nu al een jaar klant bij hen.

Waarom Electro 80?

Ik ken Bjorn en Kurt van Electro 80 persoonlijk. Bovendien is Electro 80 een bekende speler in België, wat enkel maar een voordeel was. Ons contact met Electro 80 verliep vanaf het begin zeer soepel. Ze hebben ons volledig ontzorgd: we hebben onze behoeften aan hen doorgegeven, en zij hebben de rest gedaan. De installatie werd op tijd geleverd en geplaatst. Tegenwoordig hebben we contact voor jaarlijks onderhoud en keuring. Eigenlijk is het product gewoon goed gemaakt en heeft het weinig onderhoud nodig.

Communicatie met Electro 80

De communicatie met Electro 80 ervaren we als zeer constructief, nauwgezet en helder. Ze zeggen waar het op staat, zijn uiterst correct en vriendelijk, en bellen niet onnodig veel. Op organisatorisch vlak hebben ze alles goed voor elkaar. De ervaring met hen is zeer positief, en we vertrouwen op hun vermogen om alles correct te regelen.

Waarom zouden we Electro 80 aanbevelen?

We zouden Electro 80 zeker aanbevelen op basis van onze eigen ervaring. Ze hebben alles proactief geregeld en hebben voor een totale ontzorging gezorgd. Ze nemen alles op zich, wat voor ons van onschatbare waarde is.